μικρά μυστικά

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνειδητά κανείς δεν θέλει να σπαταλά χρήματα. Περιορίστε τα έξοδα σας στο ελάχιστο. Συνεργαστείτε με ένα ειδικευμένο αδειούχο εγκαταστάτη συντηρητή καυστήρων.

Εάν η απόδοση του λέβητα – καυστήρα μετά τον έλεγχο και τη ρύθμιση δεν ξεπερνά το 80 % , είναι καιρός να τον αλλάξετε. Σε δυο – τρία χρόνια θα έχετε κάνει απόσβεση των εξόδων τις αγοράς του,από την οικονομία στα καύσιμα.

Κατάλληλος χρόνος για την συντήρηση του συστήματος καυστήρας - λέβητας – καπνοδόχος είναι με τη λήξη της χειμερινής περιόδου .

Γιατί εάν τα κατάλοιπα της καύσης παραμείνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε άφθονη ενέργεια και χρήματα, αποφεύγοντας να θερμαίνετε υπερβολικά το σπίτι σας. Μειώνοντας τη θερμοκρασία κατά μόνον 1 C

Μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό του νοικοκυριού σας κατά 5-10%και τις εκπομπές CO 2 έως και 300 kg ανά νοικοκυριό και έτος.

Ρυθμίζοντας το θερμοστάτη σας και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τις νυκτερινές ώρες η όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού και σε υψηλότερες όταν ξυπνάτε η επιστρέφετε στο σπίτι, μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνετε για θέρμανση και να εξοικονομήσετε χρήματα .

Ο λογαριασμός της θέρμανσης μπορεί να μειωθεί κατά 7-15% .