ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την Κυριακή 13/3 στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Φιλλίπειου, σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του συνδέσμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν μεγάλη για ακόμα μια φορά. Τα υπό συζήτηση θέματα πολλά, καθώς την τελευταία διετία δυστυχώς λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid19, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η περσινή ετήσια γενική συνέλευση αλλά ούτε και κάποια άλλη συνάντηση, από τις πολλές που διοργάνωνε ο σύνδεσμος στα νέα του γραφεία.
Η ενημέρωση των συναδέλφων έγινε από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη. Αμέσως μετά τις εκλογές ακολουθήσε μπουφές. Ο τυχερός συνάδελφος που έτυχε το φλουρί ήταν ο Δημήτρης Κόκκινος, ο οποίος χαρούμενος παρέλαβε το δώρο του, μια επώνυμη πλήρη εργαλειοθήκη 100 τεμαχίων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοιου (έλεγχος πιστοποιητικών κατά την προσέλευση, αντισηπτικά κτλ.) Στην διαδικασία των εκλογών εκτός της εφορευτικής επιτροπής συμμετείχε και δικηγόρος.