ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 

ΔΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ SIME ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΕLCO.

CALORIA AEBE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ RIELLO.

MTG- ΑΛΒΑΝΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ARISTON.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΟΝΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

 

 

 

5/2/2017

ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ. Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ.  ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΕΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΠΟΥΦΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.

 

 

 

 

 

20/9/2016

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΥ ΝΟΜΟΥ 166/10.10.1986 (ΦΕΚ160/Α/16.10.1986) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 189533/7.11.2011 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ  ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ .

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ.

 

 

 

 

 

30/6/2016 

 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ  ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΕΛΙΟ ΝΙΚΗΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ  ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΗΛΙΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ YOU TUBE ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 30/6/2016.

 

 

 

 

  7/4/2016 ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΔΗΜΑΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. 

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

 

 

 

 

   

ΣΤΙΣ 26/01/2016 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ '' ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ".

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 24/1/2016 ΓΙΝΕ  Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ .

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ .

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ  ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ ΗΛΙΑ ( ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ)  ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ .

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ  ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ ΗΛΙΑ.

 

 

 

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/ 01/2016 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ.

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

 

 

  

 

 

 
 
Στις 10/7/2015 στο επιμελητριο Λρισας παρευρθηκαν λα τα επαγγελματικ σωματεα του κλδου για την δρυση της νας ομοσπονδας Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Κ.

Πραγματοποιθηκε κτι το οποο εδ και πολλ χρνια πρεπε να γνει για το καλ του κλδου .
Το γεγονς αυτ σε συνρτηση με το υπροχο κλμα συνεργασας και απλυτης συμφωνας μεταξ λων μας χαροποιε ιδιατερα. 
Ελπζουμε απ εδ και πρα σε ακμη καλτερη συνεργασα με το διο υπροχο κλμα για να επιλυθον λα τα προβλματα που αντιμετωπζουμε λοι στην δουλει μας. Γιατ κακ τα ψματα "μνο λοι μαζ μπορομε"
 
 
 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

  ΣΤΙΣ 24- 25 /05/2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ 24/05 ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 25/05 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.                                                                                                         Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΩΤΗ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ                                                   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ.   ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΧΗΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.  ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ. ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΜΕΛΗ. ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                               ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                                                             ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΚΤΩΡΑΣ 

 

 

      

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΣ 24 ΜΑΙΟΥ 2015 ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ,

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

 

 

 

ENERGY TECH

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ . ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ . ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

 

 

 

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΗΝ ENERGY TECH

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ENERGY TECH ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ 12/15 -02-2015 ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. HELEXPO ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 STAND 28.  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .                                                                      

                   ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

          ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11.00-20.00                                                                ΣΑΒΒΑΤΟ              11.00-21.00                                                               ΚΥΡΙΑΚΗ                11.00-20.00

 

 

 

 

 

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 1/02/2015

   ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΣΤΙΣ 01/02/2015 ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.                                                                                

  ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΑΦΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.                                                                

   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.                

   Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ.                                                                                  

 ΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΟΛΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ.

 

 

 

 

 

      

 

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

  ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ                                             ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ                                

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ.  

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΙ ΑΡΧΙΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΥΣΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ Τ.Ε.Ι. , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΥΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (511/77) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Ο.Α.Ε.Ε.) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

 

 

 

 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 9/2/2014

  Πραγματοποιθηκε σε πολυ καλο κλιμα με μεγαλη συμμετοχ συναδλφων απο ολη την Βρεια Ελλδα η ετσια γενικη συνλευση του συνδεσμου στο ξενοδοχεο Φιλιππειο .                  Εκτεν αναφορ σε θματα του κλδου εκανε ο πρεδρος Καλαντιδης Ηλιας. Συζητθηκε η νεα νομοθεσα οι νες αδειες καθως και η ανγκη αλλαγς καταστατικο του συνδεσμου.Υπερψηφστηκαν ολα τα θματα καθς ο διοικητικς και οικονομικς απολογισμς του συνδσμου.            Ακολοθησε η κοπη της πιτας με τυχερ τον συνδελφο Τζιουτζια Νικολαο.

 

 

 

 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 

 

Στις 10/2/2013 πραγματοποιθηκε η ετσια συνλευση και η κοπη πτας του Προμηθα στο ξενοδοχεο Φιλιππειο.Αισθητη ταν η προσλευση των συναδλφων απ λους τους νομους της βρειας Ελλδας.

Το λγο πρε ο πρεδρος Καλαντιδης Ηλας και αναφρθηκε στις δσκολες ημρες που περν η χρα και ο κλαδος.Ενημερωθηκαν οι συνδελφοι για το φλγον ζτημα των αδειν και για τις τελευταες νομοθετικς αλλαγς. Παρουσιστηκε ο οικονομικς διοικητικς απολογισμς του συνδσμου και πρθηκαν αποφσεις για τα οικονομικ του συνδσμου.

 

 

 

 

  

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΗΝ ENERGY TECH

Στις  17-20/2/11 νοιξαν οι πλες της Energy tech  στην Θεσσαλονκη, ο σνδεσμος  συντηρητν καυστρων β. Ελλδος λαβε   μρος  σε αυτ την κλαδικ κθεση  που αφορ  συστματα  θρμανσης  στο  περπτερο 7 και stand  19A

Σκοπς  μας ταν η προβολ του κλδου και των μελν μας στην B.Ελλδα. Εκδδοντας και ενημερωτικ φυλλδιο με λα τα μλη του συνδσμου μας απ κθε νομ με τα τηλφωνα τους.  στε το καταναλωτικ  κοιν να πληροφορηθε  για τον τρπο που πρπει να επιλγει και να εμπιστεεται  των συντηρητ καυστρων για την συντρηση  των μηχανημτων θρμανσης.

 

 

     

30.1.2011 ΗΓΕΝΙΚΗΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Στις  30.1.2011  γινε η τακτικ γενικ συνλευση και η κοπ της βασιλπιτας του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο ξενοδοχεο Φιλππειον που παραβρθηκαν οι περισστεροι συνδελφοι απ την Ορεστιδα

μχρι την Φλρινα και Κατερνη καθς και συνδελφοι απ Θεσσαλονκη.

 Ο πρεδρος κ. Καλαντδης Ηλας  αναφρθηκε στην απολεια των δυο συναδλφων μας που απεβωσαν τον Μανλη Χρστου και τον Γεργιο Νικκη, οι συνδελφοι κρτησαν ενς λεπτο σιγ  στην μνμη των συναδλφων που φυγαν τσο γργορα απ την οικογνεια των συντηρητν καυστρων.

Τα θματα που ανπτυξε ο πρεδρος ταν  οι αλλαγς που γιναν στο κλδο  για την απλοποηση σε οτι αφορ την κδοση των αδειν

και τις αλλαγς στην νομοθεσα.

 

    31.1.2010      Η  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Στις 31.1.2010 γινε η τακτικ γενικ συνλευση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και η κοπ της πτας στο ξενοδοχεων  Φιλππειον παραβρθηκαν  συνδελφοι απ' λη την Βρειο  Ελλδα. τα θματα που ανπτυξε ο πρεδρος κ. Καλαντιδης Ηλας,  ταν σημαντικ για τον κλδο μας, που βρσκετε σε μια καλ  πορεα, για την επλυση  των προβλημτων  που ταλαιπωρον αρκετ χρνια τον κλδο των εγκαταστατν συντηρητν καυστρων.

   

 14.06.2009      Εκτακτη γενικ συνλευση και εκλογς  του ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Εκλογς  του συνδσμου συντηρητν καυστρων  προμηθας


Στις 14/6/09  στο ξενοδοχεο  φιλιππειον  γινε κτακτη γενικ συνλευση για την διεξαγωγ  εκλογν  για την ανδειξη νου διοικητικο συμβουλου και αντιπροσπους  για την πανελλνια ομοσπονδα εγκαταστατν συντηρητν καυστρων υγρν και αεριν καυσμων.καθς και για την ομοσπονδα βιοτεχνικν σωματων Θεσσαλονκης.
  25.1.09    Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Την ευκαιρα να ενημερωθον και να συζητσουν λα τα τρχοντα θματα του κλδου, εχαν τα μλη του προμηθα που συμμετεχαν στην τακτικ  γενικ συνλευση που πραγματοποιθηκε στις 25 Ιανουαρου στο ξενοδοχεο <<φιλππειον>>.
   

 25.1.09   Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ

Μσα σε ιδιατερα συγκινησιακ κλμα  κατ τη διρκεια της γενικς συνλευσης Στις 25 Ιανουαρου, ο προμηθας τμησε τον << δσκαλο>>, μηχανολγο–ηλεκτρολγο Κ. Τσο  Αβαζδη. Επ σειρ πολλν ετν, ο κ. Τσος  Αβαζδης  μετφερε απλχερα τις πολτιμες γνσεις του σε θματα που αφορον τους καυστρες σε αρκετς γενις εγκαταστατν-συντηρητν καυστρων της βρειας Ελλδας.

 

 21.1.09  ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Ο σνδεσμος συντηρητν καυστρων β. Ελλδος   ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στα πλασια ενημρωσης των καταναλωτν και των τοπικν αρχν διοργνωσε ημερδα ενημρωσης για λους τους τοπικος φορες του νομο Ημαθας και Πλλας.

Η ημερδα γινε στην πλη της Βροιας.
 
Παραβρθηκαν
Ο αντινομρχης κ   Σουμπκας Γεργιος
Ο διοικητς πυροσβεστικο σματος Βροιας Κ. Ντβας Διονσιος
Ο αντιδμαρχος Βροιας  κ   Δσκαλος   Δημτριος
O πρεδρος μηχανολγων μηχανικν Ημαθας κ. Μιχαλις Γεργιος
Eκπρσωπος διευθνσεις βιομηχανας Βροιας κ   Γαβρς Ιωννης

Οι πρεδροι των υδραυλικν
Ν. Ημαθας       κ. Καρατζς   Χαρλαμπος
Γιαννιτσν       κ. Χρυσανθπουλος Βαος
Αριδαας           κ. Ουσταμπασδης Παλος
δεσσας          κ. Ταδτσας   Γεργιος

Και τα μελ των συνδσμων υδραυλικν και συντηρητν καυστρων, πως επσης και ο τοπικς τπος και τα Μ.Μ.Ε. Ο πρεδρος του Προμηθα  κ.Χρστου Εμμανουλ ανπτυξε τα οφλη που προκπτουν απ μια σωστ και υπεθυνη συντρηση του καυστρα και του λβητα, στε να μεισουμε στο ελχιστο τους ρπους του μονοξεδιου του νθρακα, προς αποφυγ ατυχματος στε να μην θρηνσουμε για ακμη μια φορ λλα θματα. Αναφρθηκε στο λυπηρ συμβν της Καστορις και επεσμανε τι πρπει να εκδδετε φλλο συντρησης, που πρπει να γνετε μνο απ αδειοχο συντηρητ καυστρων και χι απ υδραυλικ.  Επσης πρπει να ελγχετε η καμινδα και να μην χρησιμοποιονται υλικ που δεν χουν προδιαγραφς ασφαλεας για κθε περπτωση.

Τλος ο αντινομρχης κ. Σουμπκας Γεργιος, χαιρτησε εκ μρος του νομρχη, την ημερδα και επεσμανε πως  πρπει να συνεχιστον αυτς οι προσπθειες, στε να ενημερνετε  ο καταναλωτς και να επιλγει των σωστ συντηρητ για την συντρηση του λεβητα,  καυστηρα.Το ενδιαφρων του αντινομρχη ταν μεγλο και επιθυμε να γνουν δειγματοληπτικο λεγχοι στα λεβητοστσια σε συνεργασα με τον Προμηθα,στε να βγουν ασφαλ συμπερσματα για την ρπανση του περιβλλοντος.