ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση Προμηθέα.

Στις 2/2/2020 στο ξενοδοχείο Φιλίππειο πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η γενική συνέλευση του συνδέσμου.
Τα μέλη του συνδέσμου με την μεγάλη προσέλευση από όλους τους νομούς της Βορείου Ελλάδος, έδειξαν πως συμμετέχουν ενεργά στις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και για οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, πάντα για το κοινό συμφέρον.
Τον διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο πρόεδρος Σπανουδάκης Κωνσταντίνος με εκτενή ανάλυση καθώς και τις μελλοντικές κινήσεις που σκοπεύει το διοικητικό να πραγματοποιήσει. Μεγάλη έμφαση έδωσε ο πρόεδρος στα σεμινάρια και παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συνδέσμου από τον Μάρτιο ,και ζήτησε την προσέλευση όλων.
Τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος Νικολόπουλος Νικόλαος για να τονίσει την σημασία του φύλλου καυσαερίων και την νομοθεσία γενικότερα.
Ο οικονομικός απολογισμός παρουσιάστηκε από τον ταμία Μπεκιαρούδη Ευάγγελο.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα φιλικό κλίμα. Απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις -προβληματισμοί των μελών και το διοικητικό άκουσε όλες τις προτάσεις για μελλοντικές κινήσεις. Δόθηκε ο λόγος σε ένα παλαιό μέλος του συνδέσμου τον κύριο Χατζόπουλο Ευστάθιο για έναν χαιρετισμό και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τυχερούς τους συναδέλφους Βελίδη Μάλαμα και Μπιλμπίλη Αποστόλη.
Ευχαριστούμε την εταιρεία "ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΕ" και την εταιρεία "MEDUSA GROUP " για τα δώρα που πρόσφεραν στη συνέλευση δύο ΚΙΤ COMPACT προστασίας επιτοίχιου λέβητα και μια ασφάλεια ζωής αντίστοιχα.