ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

26/8/2019 ημερομηνία πιστεύουμε σταθμός για το μέλλον των επαγγελματιών τεχνικών καύσης στη Βόρεια Ελλάδα μελών του Συνδέσμου. Γίνεται πλέον πραγματικότητα η ίδρυση αστικού συνεταιρισμού με μεγάλη πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου ομάδα ανθρώπων του Συνδέσμου σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο ετοίμαζαν το έδαφος για ένα μεγάλο κατά τη γνώμη μας εγχείρημα, την δημιουργία ενός συνεταιρισμού επαγγελματιών καύσης παροχής υπηρεσιών "πατώντας " σε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής πλατφόρμας web . Σκοπός η καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του κόσμου σε τυχών πρόβλημα- συντήρηση εγκαταστάσεων καύσης από μέλη του συνεταιρισμού του οποίου είναι αποκλειστικά αδειούχοι τεχνικοί και έχουν ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, καθώς και η πάταξη της παράνομης εργασίας συντηρήσεως καυστήρων από μη αδειοδοτημένο άτομο. 
Με απλά βήματα ο υποψήφιος πελάτης καταχωρεί τα στοιχεία του στην εφαρμογή , το καύσιμο που έχει, την περιοχή που βρίσκεται και εντός λίγων λεπτών θα τον καλέσει ο επαγγελματίας που μπορεί να αναλάβει το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα του λέβητα. 
Η συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα από μέλη του Συνδέσμου ήταν σχεδόν διπλάσια από ότι περίμενε το διοικητικό συμβούλιο στις πρώτες παρουσιάσεις. Μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έδωσε το ερέθισμα και τη δυνατότητα να εργαστούμε παραπάνω ώστε να γίνει όσο ποιο σύγχρονο και αποτελεσματικό το όλο εγχείρημα. 
Τα καλύτερα έρχονται!!!!